division of sipat dina cerai - rusia ahli hukum dina panangtayungan hak asing di Rusia

Urang rusia ahli Hukum Ieu bisa jadi hiji mobil, apartemén, hiji nagara-sisi pondok, jsb Lamun spouses hayangDivision of Sipat antara Spouses (rusia Warga jeung Warga Nagara Deungeun) nurutkeun rusia Panerapan Sababaraha Sipat di Rusia Sanggeus ngadaptar nikah, nu spouses acquire sipat boh ti kulawarga joint anggaran atawa ti maranéhanana dana pribadi. Ieu bisa jadi hiji mobil, apartemén, hiji nagara-sisi pondok, jsb Lamun spouses hayang.