Rusia hukum praktisi di SearchWorks katalog

Commentary dina hukum féderal rusia Federation 'Dina Pengacara aktivitas jeung bar di rusia Federation' Sajaba ti, buku examines jurisconsult, pengacara anu lumaku pikeun komérsial firms hukum atawa dina service sipil Buku ngagunakeun Hukum Féderal dina Bar salaku anak tengah pangatur titik, jeung bubuka bab dina sajarah boh cabangBuku bakal dipikaresep ku kalangan akademisi jeung profésional, saprak Pengacara jeung jurisconsult aya nu rusia jurists jeung saha investor asing jeung asing firms hukum bakal dipake.