Rusia: Jaksa Banding Pikeun Ngalawan Kaputusan Pangadilan Dina Gusinsky

Rusia General kantor Jaksa ceuk ayeuna nu geus banding pikeun ngalawan kaputusan pangadilan di ni mat Media-Paling pupuhu Vladimir GusinskyLokal Moscow pangadilan maréntah saméméhna minggu ieu nu kasus panipuan ngalawan Gusinsky ieu unfounded. Umum kantor Jaksa nyebutkeun court kaputusan ilegal jeung geus banding ka luhur awak yudisial, Moscow City Court.

Gusinsky nangtung dituduh of embezzling leuwih ti rebu tilu ratus juta ti gas alam Rusia sacara monopoli Gazprom, Media-Paling nu nyekel saham pangbadagna jeung creditor.

Gusinsky ditahan saméméhna bulan ieu di Spanyol dina surat parentah anu dikaluarkeun ku Rusia. lima juta. Rusia otoritas néangan na extradition Gusinsky sacara ngarojong nyebutkeun yén kasus ieu ngamotivasi politis salaku Media-Paling geus kritis Présidén Vladimir Putin.

Pikeun mairan dina sabagian teks atawa laporan kasalahan atawa typo, pilih téks dina artikel sarta pencét Ctrl Nuliskeun (atawa klik.